|
|
ΓΛΥΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ Ή ΣΑΝΤΙΓΙ |
α. Συντήρηση στο ψυγείο 5-10ºC |
β. Κατανάλωση έως 4 ημέρες το αργότερο |
|
ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΜΕΣ |
α. Συντήρηση στο ψυγείο έως 15ºC |
β. Κατανάλωση έως 15 ημέρες |
|
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ |
α. Συντήρηση στο ψυγείο έως 15°C |
β. Κατανάλωση έως 30 ημέρες |
|
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ – ΠΤΙ ΦΟΥΡ |
α. Συντήρηση σε θερμοκρασία περιβάλλοντος σε κλειστό μέρος |
β. Κατάναλωση έως 45 ημέρες |
|
ΠΙΤΣΕΣ – ΚΑΛΤΣΟΝΕ – ΠΕΪΝΙΡΛΙ (ΟΧΙ ΠΡΟΨΗΜΕΝΑ) |
α. Συντήρηση σε κατάψυξη -18°C έως την ημερομηνία λήξης |
β. Απόψυξη εκτό ψυγείου ή σε θερμοθάλαμο μέχρι να φουσκώσει |
γ. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο 200°C για 12 λεπτά περίπου |
δ. Στα πεϊνιρλί και καλτσόνε μετά το ψήσιμο αλείφουμε προαιρετικά με βούτυρο |
|
ΠΙΤΣΕΣ – ΠΕΪΝΙΡΛΙ (ΠΡΟΨΗΜΕΝΑ) |
α. Συντήρηση σε κατάψυξη -18°C έως την ημερομηνία λήξης |
β. Απόψυξη εκτός ψυγείου για 10 λεπτά |
γ. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο 200°C για 8 λεπτά περίπου |
|
ΠΙΤΕΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ |
α. Συντήρηση σε κατάψυξη έως -18°C μέχρι την ημερομηνία λήξης |
β. Απόψυξη για 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου |
γ. Αλείφουμε με αυγό |
δ. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο 180°C για 18 λεπτά περίπου |
|
ΠΙΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ |
α. Συντήρηση σε κατάψυξη στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης |
β. Αφήνουμε να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μέχρι να μπορούμε |
να την κόψουμε όπως είναι σημαδεμένη |
γ. Αλείφουμε το αυγό |
δ. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο 190°C για 45 λεπτά περίπου |
|
ΚΡΟΥΑΣΑΝ |
α. Συντήρηση σε κατάψυξη στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης |
β. Στοφάρουμε το προϊόν για 50 λεπτά περίπου |
γ. Αλείφουμε με αυγό |
δ. Ψήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 170°C για 15 λεπτά περίπου |
|
ΨΩΜΑΚΙΑ |
α. Συντήρηση σε κατάψυξη στους -18°C έως την ημερομηνία λήξης |
β. Στοφάρουμε το προϊόν για 50 λεπτά περίπου |
γ. Ρίχνουμε επάνω σουσάμι ή ότι άλλο θέλουμε |
δ. Ψήνουμε σε φούρνο με υγρασία στους 220°C για 15 λεπτά περίπου |